Paulig Cupsolo promootio at Audi Center Businessaamuun
KOKKIKARTANO MAISTATUKSET

Olemme toteuttaneet Kokkikartanolle satoja myyntitavoitteellisia kauppamaistatuksia eripuolilla Suomea, pääasiassa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  

Kokkikartano eroaa kilpailijoistaan erityisesti erinomaisella maullaan ja laadukkailla raaka-aineilla, joten on tärkeää, että asiakkaat pääsevät maistamaan tuotteita todetakseen tuotteiden maukkauden.  Tämä ei luonnollisesti onnistuisi muuten, kuin laittamalla reippaat ja iloiset promootiotyöntekijämme tuotteita kuluttajille maistattamaan.

Vastaamme projektissa kaikesta käytännön toteutuksesta: koordinoinnista, yhteyksistä, konseptin ja promootiopisteen suunnittelusta ja toteutuksesta, hankinnoista, työntekijöiden koulutuksesta ja tulosten raportoinnista. Tärkeimmän osan työstä tekevät huolella valitut, koulutetut ja motivoidut promootiotyöntekijämme. He houkuttelevat kuluttajan maistamaan ja perehdyttävät asiakkaat Kokkikartanon kotoisten makujen maailmaan hymyjään säästelemättä. Maistatuksen ohella tärkeintä promoissa on myös myynnillisyys, ja promoojamme varmistavatkin, että maistatetut tuotteet päätyvät mahdollisimman monen kuluttajan ostoskoriin ja ruokapöytään.  

Asiakkaamme tehtäväksi jää vain esittelypäivien buukkaaminen sekä tulosten, ja promopäivien kulun seuraaminen viikoittaisista promoraporteista.

  • TULOKSET

    Tuhansia tyytyväisiä maistatettuja kuluttajia ja selkeitä kasvulukuja myynnissä maistatusten myötä.

    Loistavalle tuotteelle maistatus on äärimmäisen tärkeää jotta uudet kuluttajat löytävät maukkaat ateriat.

  • JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ!