REKRY

Työntekijämme on tärkeimpiä yksittäisiä osa-alueita toiminnassamme. 

Rekryämme jatkuvasti lisää motivoituneita ja sosiaalisia myyntiesittelijöitä ja promoojia joukkoomme. Tarjoamme monipuolista ja aktiivista työtä mielenkiintoisten tuotemerkkien parissa. Toteutamme myyntiesittelyitä, promootioita, tapahtumia, messuja ja menekinedistystä vuoden ympäri koko Suomessa. Meillä saat kokemusta myynnistä ja brandin rakentamisesta mitä erilaisemmissa ympäristöissä.

Arvostamme aktiivista asennetta, sosiaalisuutta, myyntitaitoa ja luottamusta. Meiltä saat koulutuksen eri projekteihin, tuotekoulutukset ja myyntikoulutukset. Toimimme pääsääntöisesti Suomen suurimmista kaupungeista käsin, mutta toimintamme kattaa koko Suomen joten laita rohkeasti hakemus tulemaan. 

Huomioithan, että emme valitettavasti tarjoa pelkästään kesätöitä vaan palkkaamme uusia myyntiesittelijöitä ja promoojia toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin.


Työntekijöiltämme kuultua:

”OFRD on aina kohdellut kaikkia työntekijöitään tasa-arvoisesti, siitä teille isoa plussaa. Lisäksi tykkään siitä, kuinka huolehditte ja välitätte työntekijöistänne.”

”Ihanaa, ku OFRDllä toimii kaikki nii hyvin! Panostatte selvästi kaikkeen täysillä ja se välittyy ihan tänne työntekijälle asti :)”

”Olette kyllä huikea lafka! Työnteko maittaa ja työkaverit sekä esimiehet ovat huippuja.”
Paulig Cupsolo promootio Habitare messuilla