SodaStream
SODASTREAM HIILIHAPOTUSLAITTEET

SodaStream on kodin virvoitusjuomalaitteiden markkinajohtaja niin Suomessa kuin globaalisti. Sen laitteilla valmistetaan vuosittain 1,5 miljardia litraa virvoitusjuomia eri puolilla maailmaa. SodaStream haluaa auttaa ihmisiä elämään terveellisesti ja me yhdymme tähän visioon. Yhdessä uskomme, että tulevaisuudessa ihmiset valmistavat juomansa itse. Ja yhdessä olemme saaneet tätä tavoitetta toteuttaa.

Vuodesta 2013 olemme toteuttaneet asiakkaallemme lukemattomia aktivointeja, sisältäen erilaisia kiertueita, promootioita, messuja, yritystapahtumia, juhlia ja muotinäytöksiä. Konseptien suunnittelu, logistiikka, myynti, visualisointi ja tuote-esittely ovat vahvasti mukana kaikessa toiminnassamme.

Jokaisen aktivoinnin mahdollistavat tarkkaan rekrytyt, ammattitaitoiset ja hyvin koulutetut promootiotyöntekijät, jotka tuovat myös kasvot SodaStream-brändille. Promootiot ja tapahtumat mahdollistavat face-to-face-kokemuksen, joka tärkeää jo niin digitalisoituneessa maailmassa. Kenttäympäristössä kuulee kuluttajien mielipiteet, joihin on helppo reagoida saman tien. Periaatteemme on, että jokainen pisteellä kävijämme lähtee tyytyväisenä jatkamaan eteenpäin. Koska promootiotyöntekijämme ovat lähikontaktissa kuluttajien kanssa, onnistuu heidän saada arvokasta raportoitavaa materiaalia. Jokaisesta aktivoinnista koostamme raportin, jota kautta SodaStream pystyy reagoimaan mm. makutoivomuksiin ja muihin kuluttajien toiveisiin sekä huomioihin.

  • TULOKSET 

    Tuhansia myytyjä laitteita. Kauppakeskuskonseptilla jälleenmyyjän myynnin kasvu 297%

  • TAPAHTUMAT JA PROMOOTIOT

    Satoja tuhansia kohdattuja ja maistatettuja potentiaalisia ostajia. Kauttamme tapahtuva suoramyynti kuluttajille takaa asiakkaalle useiden tuhansien eurojen lisämyynnin yksittäisissä tapahtumissa. 

  • JÄTÄ tarjouspyyntö!