JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Miksi tapahtuma kannattaa?

Verkkomarkkinoinnilla saa aikaan hetkellistä rummutusta, mutta perinteistä kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista eivät koneet ikinä korvaa. Asiakassuhteita luodaan ja ylläpidetään vain tapaamalla ihmisiä.

Aidot kohtaamiset rakentavat tutkitusti luottamusta ja petaavat pitkiä asiakassuhteita. Ihmisten välisissä kohtaamisissa sanoma ei huku informaatiovirtaan, eikä sitä tulkita vahingossa väärin. Kohtaamalla asiakkaita viesti kulkee myös tunnetasolla, mikä ratkaisee aina ostopäätöksen. 

HBO Kiertue 2016

Tapahtumalla tavoittaa juuri oikeat ihmiset ja saa heidän jakamattoman huomionsa. 

Tapahtumalla on pitkä elinkaari, sillä jo paljon ennen varsinaista tapahtumaa alkaa tapahtua. Tulevan tapahtuman markkinointi kiinnostaa ja innostaa. Itse tapahtuma kohauttaa, kolahtaa ja ilahduttaa. Kun tapahtuma jää mieleen, sitä puidaan ja siitä puhutaan pitkään. Tapahtuma on keino erottua – tehdä oma osaaminen näyttävästi näkyväksi toivotuille ihmisille.

Kiinnostaako sinua tehdä tapahtuma, jonka jokainen muistaa aina? Olemme tuottaneet erilaisia kuluttaja- ja B2B-tapahtumia mm. HBO:lle, Keskolle, SF-Films:lle, Canal Digitalille ja Danonelle.

----

SOVI TAPAAMINEN

Kerro haasteesi, niin laitetaan homma rullaamaan. Työ on intohimomme – mikään toive ei ole turhan pieni tai liian suuri toteutettavaksi.

TIEDUSTELUT

SOITA: +358 44 513 4254

LÄHETÄ VIESTI: hello@ofrd.fi

Vitalinea @Naisten 10 2015

Lisää postauksia