Tapahtumamarkkinointi: Tehokasta kohtaamista ja ikimuistoisia kokemuksia!

Posted on
March 16, 2021

Tervehdys tapahtumien lumoavat järjestäjät ja markkinoinnin taiturit! Tänään haluan jakaa kanssanne yhden tapahtumamarkkinoinnin salaisuuden – asiakkaiden kanssa tapahtuvan henkilökohtaisen vuorovaikutuksen merkityksen internetin aikakaudella.

Ei ole epäilystäkään siitä, että internet on mullistanut yritysten tavoittamisen potentiaalisia asiakkaita varten. Sosiaalinen media, sähköpostimarkkinointi ja kohdennetut mainokset ovat vain muutamia tavoista, joilla yritykset voivat yhdistää asiakkaisiin milloin tahansa ja mistä tahansa maailmassa. Kuitenkin näiden verkkovaihtoehtojen keskellä on helppo unohtaa henkilökohtaisten vuorovaikutusten voima, erityisesti tapahtumissa.

Tapahtumat ovat aina olleet ratkaisevassa asemassa yrityksille tuotteiden ja palveluiden esittelyssä, suhteiden luomisessa ja myynnin generoinnissa. Mutta internetin aikakaudella asiakaskohtaamiset tapahtumissa ovat saaneet entistäkin suuremman merkityksen, ja tässä on muutamia syitä:

  1. Asiakkaat ovat jo pidemmällä myyntikanavassa: Internetin ansiosta asiakkaat voivat tutkia tuotteita ja palveluita ennen ostopäätöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumiin osallistuvat asiakkaat ovat usein jo kiinnostuneita yrityksestä ja sen tarjonnasta, mikä tekee heistä todennäköisempiä tekemään ostoksen.
Storytel on brändina useille tuttu, mutta tapahtumarkkinonnin kautta potentiaaliset asiakkaat pääsevät yhdeltä kertaa kuulemaan palvelusta paljon.

  1. Tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tuotteet ja palvelut: Vaikka internet tarjoaa paljon tietoa tuotteista ja palveluista, se ei voi korvata fyysistä vuorovaikutusta niiden kanssa. Tapahtumissa asiakkaat voivat kokeilla tuotteita, testata palveluita ja saada syvällisemmän käsityksen yrityksen tarjonnasta.
  2. Tapahtumat luovat unohtumattoman kokemuksen: Sosiaalisen median aikakaudella unohtumattoman kokemuksen luominen voi johtaa positiiviseen suusanalliseen markkinointiin, some-kohinaan ja uudelleenkauppaan. Tapahtumat tarjoavat yrityksille tilaisuuden luoda kokemus, joka jää asiakkaiden mieleen ja saa heidät puhumaan siitä innostuneesti.
  3. Tapahtumat generoivat käyttäjien luomaa sisältöä: Tapahtumissa asiakkaat ovat todennäköisemmin aktiivisia somen käyttäjiä, jotka ottavat valokuvia ja videoita ja jakavat niitä verkossa. Tämä luo yrityksille arvokasta käyttäjän luomaa sisältöä, jota voidaan hyödyntää markkinoinnissa.
elsinki Drink Festivalin some-kohina on vertaansa vailla! Tuhannet kävijät tägäävät tapahtuman ja jakavat unohtumattomia hetkiä somessa luoden arvokasta käyttäjän luomaa sisältöä.

On tärkeää ymmärtää, että internetin aikakaudella henkilökohtainen vuorovaikutus ei ole menettänyt merkitystään – päinvastoin. Asiakkaiden kanssa tapahtuvat kohtaamiset voivat auttaa erottumaan kilpailusta ja luomaan syvempiä ja merkityksellisempiä suhteita asiakkaiden kanssa.

Nyt kun tiedämme tapahtumamarkkinoinnin tärkeyden, on aika tarttua toimeen ja suunnitella unohtumattomia tapahtumia, jotka jättävät asiakkaille lähtemättömän vaikutuksen. Jatkakaa siis loistavaa työtä ja luokaa elämyksiä, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen!

Yhteenvetona: Internetin aikakaudella tapahtumamarkkinoinnilla on entistä suurempi merkitys. Henkilökohtainen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tapahtumissa tarjoaa mahdollisuuden syvempiin suhteisiin ja unohtumattomien kokemusten luomiseen. Internetin tarjoamat digitaaliset kanavat ovat arvokkaita, mutta tapahtumat voivat tarjota ainutlaatuisen mahdollisuuden erottua kilpailusta ja tehdä myyntiä.

Ota yhteyttä
April 1, 2020

Kaipaako tapahtumasi tai promokiertueesi toteuttajaa? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

OFRD event marketing tapahtumat promootiot Jeremias Sarvela
Jeremias Sarvela
Toimitusjohtaja & yrittäjä
Jeremias Sarvela OFRD
Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman ajatuksiasi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Kiitos! Palaamme sinulle mahdollisimman pian!
Oops! Jotain jäi puuttumaan...
Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ