Katso miten saat puristettua kaiken irti maistatuksesta: Näin teimme Pauligille onnistuneen maistatuskiertueen

Posted on
March 22, 2021

Avaimet onnistuneeseen maistatuskiertueeseen. Näin loimme menestyksekkään Pauligin maistatuskiertueen

Etsitkö vinkkejä maistatuskiertueen onnistumiseen? OFRD on erikoistunut promootiokiertueiden suunnitteluun ja toteutukseen jo yli 10 vuoden ajan. Tutustu avain seikkoihin, jotka auttoivat meitä saavuttamaan maksimaalisen vaikutuksen Pauligin kaupunkikahvin maistatuskiertueella vuonna 2019.

Lue eteenpäin saadaksesi vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti maistatuskiertueesta.

1. Sitoutuneet ja konseptin mukaiset brändilähettiläät:
Onnistut projektissa valitsemalla sitoutuneet ja motivoituneet promoottorit. Pauligin kiertuetta varten tiimi koostui viidestä huolella valitusta työntekijästä, jotka sitoutuivat brändin viesintään ja tarjosivat korkealaatuista asiakaspalvelua.

2. Hauska ja visuaalisesti houkutteleva konsepti:
Erota itsesi kilpailijoista luomalla kaupassa kiinnostusta herättävä ja mieleenpainuva konsepti. Pauligin maistatuskiertueella toteutimme toiminnallisen ja visuaalisesti näyttävän konseptin. Konsulenttimme astuivat rohkeasti rooleihinsa ja tarjosivat yllättäviä elämyksiä asiakkaille.

3. Avaimet käteen -palvelu:
Vähennä stressiä ja varmista sujuva tapahtuma hyödyntämällä OFRD:n avaimet käteen -palvelua. Meidän kokenut tiimimme suunnittelee tapahtuman huolellisesti, hoitaa aikataulutuksen ja tarjoaa myynnintukea yhteistyössä kauppojen kanssa.

4. Kaikki irti kaupassa työskentelystä:
Hyödynnä kaupassa työskentelyä maistatuskiertueen lisäksi. Pauligin projektissa työntekijämme tarkistivat hyllytilanteen, hyllyttivät tuotteita ja kasaavat POS-materiaaleja. Tämä lisäarvo auttoi optimoimaan yksittäisen kauppakäynnin tuloksia.

Tavoittele maistatusta, joka jää asiakkaiden mieleen positiivisesti. OFRD:n vahvuutena on luoda erottuvia ja tuloksellisia konsepteja. Jos tarvitset apua onnistuneen maistatuskiertueen suunnittelussa, hyödynnä meidän yli 10 vuoden kokemus ja asiantuntemus.

Muista myös miettiä, miten työntekijät voivat hyödyntää kaupassa muita tehtäviä maistatuskiertueen lisäksi. Tällä tavoin saat enemmän irti yksittäisestä kauppakäynnistä ja varmistat kokonaisvaltaisen onnistumisen.


Ota yhteyttä

Kaipaako tapahtumasi tai promokiertueesi toteuttajaa? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

OFRD event marketing tapahtumat promootiot Jeremias Sarvela
Jeremias Sarvela
Toimitusjohtaja & yrittäjä
Jeremias Sarvela OFRD
Jätä meille yhteystietosi ja kerro hieman ajatuksiasi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Kiitos! Palaamme sinulle mahdollisimman pian!
Oops! Jotain jäi puuttumaan...
Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ