OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Kun OFRD, tapahtumamarkkinoinnin mestari, ja Alpro/Danone, maailmanluokan brändi, lyövät hynttyyt yhteen, lopputulos on aina jotain maagista! Yhteistyömme alkoi vuonna 2013, ja siitä lähtien olemme järjestäneet kymmeniä messuja, katupromoja ja tuotelanseerauksia. Ja mikä parasta, olemme tehneet sen kaiken tyylillä - brändilähettiläistä logistiikkaan, me hoidamme homman!

Kuvittele kymmeniä tuhansia maistatuksia ympäri Suomen. Tuotteiden myynti tapahtumissa tuotti tuhansia euroja cash backiä asiakkaille. Ja tiedätkö mikä on paras osa? OFRD:n työntekijät saivat erityistä kiitosta huippuluokan myyntiosaamisestaan. Kyllä, me osaamme myydä!

Vuonna 2019-2020 loimme messukonseptin, jossa 95% materiaaleista oli kierrätettäviä, Alpron kestävän kehityksen strategian mukaisesti. Osasto oli modulaarinen, joten se sopi kätevästi mihin tahansa messuihin. Tarvitsitpa sitten yhden taustaseinän ja tiskin tai kaksi seinää ja kaksi tiskiä, meillä on ratkaisu!

Yksi suurimmista haasteistamme oli jakaa yli 20 000 tuotetta päivässä Helsingin keskustassa. Logistisesti haastavaa, eikö vain? Mutta ei hätää, me ratkaisimme ongelman somistelemalla kylmäautoja ja rakentamalla maistatuskärryjä. Näin pystyimme jakamaan tuotteita useissa eri paikoissa siististi ja tehokkaasti.

Vuonna 2021 jatkamme menestyksekästä yhteistyötä Alpron kanssa. Joten pysy kuulolla, sillä meillä on paljon jännittäviä tapahtumamarkkinointi-projekteja tulossa!

 

Alpro maistatukset ja tapahtumat

OFRD x Alpro/Danone: Tapahtumamarkkinoinnin voimaa kestävän menestyksen tiellä! Tutustu yhteistyömme huikeisiin projekteihin ja unohtumattomiin kokemuksiin.

Asiakas:
Alpro/Danone

Promoottorit

Tapahtumahenkilöstö

Logistiikkapalvelut

Messuhenkilöstö

Messurakentaminen

Painomateriaalituotanto

Videotuotanto

Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ