OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Tässä tapahtumassa varusmiehet pääsevät näyttämään taitonsa estejuoksuradalla ja erilaisissa urheilulajeissa, samalla tutustuen eri rekrytointimahdollisuuksiin. Tapahtuman sydämessä on halu tukea nuorten aikuisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja korostaa, kuinka tärkeitä tiimityötaitoja ovat menestyksen saavuttamisessa elämässä. Meidän tavoitteenamme on auttaa varusmiehiä löytämään oma paikkansa yhteiskunnassa palvelusajan jälkeen, ja tässä ovat apuna eri rekrytointiyritykset ja yleishyödylliset toimijat.

Tapahtumaan osallistuu noin 900 varusmiestä, ja se tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä avoimia työpaikkojaan nuorille aikuisille, jotka ovat iältään 19-27-vuotiaita. Tapahtumassa varusmiehet pääsevät käytännössä kokeilemaan, millaista työskentely eri ammateissa voisi olla.

Tapahtuma koostuu kolmesta osasta:

Estejuoksu: Tässä osiossa varusmiehet kilpailevat tiimeissä estejuoksuradalla, jossa on sekä varuskunnan omia että Sotilasjuoksun erityisiä esteitä.

Urheilurastit: Varusmiehet pääsevät kokeilemaan eri urheilulajeja, joita vetävät erilaiset urheiluseurat ja -liitot.

Rekrytointialue: Täällä varusmiehet voivat kiertää eri rekrytoijien pisteitä, kuulla lisää työllistymis- ja uramahdollisuuksista ja ehkä suorittaa työhön liittyviä tehtäviä.

Kun rastit on kierretty, varusmiehet saavat Sotilasjuoksunäytekassit, jotka sisältävät hyödyllisiä tuotteita, kuten urheilupatukoita, noodeleita, Icepoweria, Compeed-laastareita ja vitamiineja. Vuonna 2020 tapahtumassa oli mukana monia rekrytointiyrityksiä, kuten Liikenneareena, Posti, Fazer, Palmia, Eventstars, Battery, Lassila & Tikanoja sekä Poliisi, ja yli 15 erilaista liittoa.Sotilasjuoksu liikunta- ja rekrytointitapahtuma

OFRD:n ideoima ja suunnittelema konsepti. Urhelilu- ja rekrytointipäivän yhdistelmä, joka on kenties rennoin päivä varusmiehille intissä olin aikana.

Asiakas:
Puolustusvoimat

Kuluttajatapahtumat

Promootiokiertueet

Logistiikkapalvelut

Konseptisuunnittelu

Messurakentaminen

Painomateriaalituotanto

Videotuotanto

Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ