OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Kun Covid-19 pandemia saapui, se mullisti koko maailman, ja sen vaikutukset ulottuivat myös tapahtumamaailmaan. Perinteiset tapahtumat ja messut joutuivat rajoitusten ja turvallisuustoimenpiteiden vuoksi pitkälti tauolle, ja yritysten oli mietittävä uusia tapoja tavoittaa asiakkaita ja rekrytoida uusia työntekijöitä. Tässä tilanteessa syntyi tarve innovatiivisille ratkaisuille, ja niin syntyi Work Hunt -tapahtuma.

Work Hunt on ainutlaatuinen tapahtuma, joka tarjoaa sekä opiskelijoille että rekrytoijille turvallisen ja interaktiivisen tavan verkostoitua ja tutustua toisiinsa. Se on ikään kuin rekrytointimarkkinoinnin ja tapahtumamarkkinoinnin täydellinen yhdistelmä. Tapahtumassa logistiikka-alan opiskelijat saavat mahdollisuuden kokea yritykset ja brändit aivan uudella tavalla, ja rekrytoijat pääsevät esittelemään yritystensä parhaat puolet hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Yksi Work Huntin suurista eduista on sen interaktiivisuus ja toiminnan täyteisyys. Tapahtumassa jokaisella rekrytoijan rastipisteellä odottaa hauska, yritykseen liittyvä tehtävä. Näiden tehtävien avulla opiskelijat saavat aidon tuntuman yrityksen toimintaan ja pääsevät näkemään, millaisia työtehtäviä heitä voisi tulevaisuudessa odottaa.

Work Huntin tavoitteena on olla paljon enemmän kuin pelkkä rekrytointitapahtuma. Se on elämys, joka jättää opiskelijoihin ja rekrytoijiin positiivisen vaikutuksen. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija löytää tapahtuman ansiosta itselleen uuden työpaikan, ja että rekrytoijat löytävät joukosta uusia, motivoituneita ja potentiaalisia työntekijöitä.

Mutta Work Hunt ei ole pelkkää työtä ja rekrytointia, vaan tapahtuma tarjoaa myös paljon muuta. Osana tapahtumaa on erilaisia urheilumahdollisuuksia, jotka esittelevät eri liittoja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia logistiikka-alalla. Tämä lisää tapahtuman monipuolisuutta ja tekee siitä houkuttelevan myös niille opiskelijoille, jotka eivät välttämättä ole vielä varmoja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Work Hunt on loistava esimerkki siitä, miten luovuus ja innovatiivisuus voivat muuttaa tapahtumamarkkinointia. Se osoittaa, että vaikka perinteiset tapahtumat ja messut ovat olleet vahvasti läsnä yritysten markkinointisuunnitelmissa, uudet ja erilaiset lähestymistavat voivat olla yhtä, ellei jopa tehokkaampia, kun kyseessä on asiakkaiden ja työntekijöiden tavoittaminen.

Jos Work Hunt kuulostaa juuri sinun jutultasi, ota yhteyttä Riku Kososeen osoitteessa riku@ofrd.fi tai soita numeroon +358 44 0160693. Tervetuloa mukaan logistiikka-alan seikkailuun!

Teemme rekrytoinnista jännän seikkailun

Work Hunt tapahtumakiertueen tavoitteena on edistää tietoisuutta logistiikka-alan näkymistä ja auttaa opiskelijoita löytämään työpaikka.

Asiakas:
OFRD Oma tapahtuma
Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ