OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Kun koronavirus iski, se ravisteli maailmaa ja toi mukanaan suuria muutoksia - myös tapahtuma-ala koki tämän muutoksen. Perinteiset messut ja tapahtumat joutuivat tauolle, ja yritykset joutuivat keksimään uusia keinoja tavoittaa asiakkaita ja löytää uusia työntekijöitä. Tässä tilanteessa syntyi Work Hunt, uudenlainen tapahtuma, joka yhdistää rekrytoinnin ja tapahtumamarkkinoinnin.

Work Hunt on erityinen tapahtuma, joka luo turvallisen ja vuorovaikutteisen ympäristön opiskelijoille ja rekrytoijille. Tässä tapahtumassa logistiikka-alan opiskelijat pääsevät tutustumaan yrityksiin uudella ja elämyksellisellä tavalla, ja rekrytoijat voivat esitellä yritystensä parhaita puolia hauskasti ja mieleenpainuvasti.

Tapahtuman yksi hienoimmista piirteistä on sen interaktiivisuus. Jokaisella rekrytoijan pisteellä on yritykseen liittyvä tehtävä, jonka kautta opiskelijat saavat konkreettisen kuvan yrityksen toiminnasta ja mahdollisista tulevista työtehtävistään.

Work Huntin tavoitteena on olla enemmän kuin vain rekrytointitapahtuma. Se pyrkii jättämään positiivisen vaikutelman sekä opiskelijoihin että rekrytoijiin. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija löytää itselleen uuden työpaikan ja että rekrytoijat löytävät motivoituneita ja potentiaalisia uusia työntekijöitä.

Mutta Work Hunt ei ole vain työtä ja rekrytointia. Tapahtumaan sisältyy myös urheilumahdollisuuksia, jotka esittelevät eri liittoja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia logistiikka-alalla. Tämä tekee tapahtumasta monipuolisen ja houkuttelevan myös niille opiskelijoille, jotka eivät ole vielä varmoja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Work Hunt on loistava esimerkki siitä, miten luovuus ja innovatiivisuus voivat muuttaa tapahtumamarkkinointia. Se näyttää, että vaikka perinteiset tapahtumat ovat tärkeitä, uudet lähestymistavat voivat olla yhtä tehokkaita asiakkaiden ja työntekijöiden tavoittamisessa.

Jos Work Hunt kuulostaa sinun jutultasi, ota yhteyttä Riku Kososeen sähköpostitse riku@ofrd.fi tai soita numeroon +358 44 0160693. Tule mukaan logistiikka-alan seikkailuun!

Teemme rekrytoinnista jännän seikkailun

Work Hunt tapahtumakiertueen tavoitteena on edistää tietoisuutta logistiikka-alan näkymistä ja auttaa opiskelijoita löytämään työpaikka.

Asiakas:
OFRD Oma tapahtuma
Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ