OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Covid-19 aikana rekrytoijien ja opiskelijoiden on ollut entistä vaikeampaa kohdata toisensa. Work Hunt tapahtuma luo turvallisen tavan opiskelijoille tutustua erilaisiin logistiikka-alan-toimijoihin.

Tapahtuma ei ole perinteinen pönötys messu. Tapahtuma on toiminnallinen, jossa jokaisella rekrytoijan rastipisteessä on työnantajaan liittyvä tehtävä. Tämän lisäksi opiskelijalla on mahdollista keskustella rekrytoijien kanssa mahdollisista työpaikoista ja kuulla aitoja tarinoita eri tehtävistä.

Tavoiteltu lopputulema on, että opiskelija on löytänyt tapahtuman avulla uuden työpaikan ja tietoa logistiikka-alan tulevaisuuden näkymistä. 

Tapahtumassa erilaisia urheilumahdollisuuksia esittelee myös erilaiset liitot.

Kuinka tapahtuma toimii?

Tapahtumankierto tapahtuu luokittain. Opiskelijat kiertävät luokittain porrastaen noin 2-3 tunnin ajan eri  yritysten rasteja. Jokaisella opiskelijalla on rastipassi, johon he saavat leiman käytyään tutustumassa rekrytoijan pisteeseen. Kaikki rastit käytyään opiskelija saa palkinnoksi päivästä palkintokassin joka sisältää erilaisia herkkuja OFRD:n näytekassikumppaneilta.

Jos olet kiinnostunut tapahtumasta ota yhteys Riku Kososeen riku@ofrd.fi tai +358 44 0160693.

Work Hunt - Unohda tylsät pönötys rekytointitapahtumat.

Work Hunt tapahtumakiertueen tavoitteena on edistää tietoisuutta logistiikka-alan näkymistä ja auttaa opiskelijoita löytämään työpaikka.

Asiakas:
OFRD Oma tapahtuma
Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ