OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Helsinki Drink Festival

OFRD on vastannut HDF tapahtumakonseptin tuotannosta jo vuodesta 2018 asti. Tapahtuma  kerää 3000 kävijää yhden viikonlopun aikana ja kymmeniä baareja sekä alkoholi maahantuojia.

Tapahtuma yhdistää OFRD:n tuotanto osaamisen Half and Half:in timanttiseen kokemukseen alkoholi- ja ravintola-alalta. HDF on firmojen yhteinen uniikki konsepti, joka kiinnostaa yhä enemmässä määrin kuluttajia, baareja ja muita kumppaneita.


Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta välittäville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle.

lsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta välittäville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Alakerran Cocktail Arena on pyhitetty maahantuojille, yläkerran Cocktail Town annetaan suomalaisten huippu baarien pelikentäksi. Lisäksi tapahtumasta löytyy Food Point, josta löytyy Helsingin maistuvimmat purtavat. 
Kaikille cocktailien tekemisestä kiinnostuneille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät tekemään cocktailin ammattilaisen opeilla. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla herkullisia luentoja cocktailien ja alkoholien valmistuksesta. Aikaisemmista vuosista oppineena, suosittelemme varaamaan näihin paikat etukäteen!
HDF:ssä on myös juhlavuutta ja glamouria. Kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo saa mahdollisuuden vaikuttaa ja olla mukana valitsemassa Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia. Lisäksi ravintola-alan ammattilaisten ylläpitämä ja arvostama Tiskillä-organisaatio palkitsee Suomen baarialan parhaita eri kategorioissa.

Helsinki Drink Festareilla oli ilo ja kunnia saada voitto Best Improver of the Industry in Finland Bartenders' Choice Awards, jossa baari-alan ammattilaiset palkitsivat vuoden 2019 parhaimpia ravintola-alan toimijoita.

Helsinki Drink Festival on kasvava  tapahtuma ja OFRD:lla on jatkossa kehittämässä tapahtumaa.

Katso aftermovie ja kuvat alta


Helsinki Drink Festival

OFRD on luonut ja tuottanut Helsinki Drink Festival konseptin, joka on suomen isoin cocktaileihin keskittyvä tapahtuma.

Asiakas:
Half and Half Events Oy

Kuluttajatapahtumat

Messukonseptit

Tapahtumahenkilöstö

Messurakentaminen

Painomateriaalituotanto

Videotuotanto


Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ