OFRD event marketing Helsinki Drink Festival

Kun tapahtumamarkkinoinnin huippuosaajat OFRD ja elokuvamaailman suuruus SF-Films yhdistävät voimansa, lopputulos on aina jotain uskomatonta! Yhteistyömme on vienyt meidät mitä ainutlaatuisimpiin paikkoihin, kuten hiekkarannoille, kylpylöihin ja lasten jalkapallotapahtumiin. Ja mikä parasta, olemme tehneet sen kaiken tyylillä - brändilähettiläistä logistiikkaan, me hoidamme homman!

Vuonna 2018 loimme Trolls-elokuvalle "aamuhalaus"-tempauksen Helsingin keskustassa ja kutsuvierastilaisuuden. Aamuhalaus-tempauksessa Troll-henkeen maskeeratut työntekijät jakoivat rakkautta halausten muodossa Helsingin Rautatieasemalla. Tämä katupromo sai aikaan iloa ja yllätyksen tunnetta aamun kiireessä, ja jopa synkkä aamu muuttui värikkääksi ja iloiseksi!

Tennispalatsi muuttui kutsuvierastilaisuudessa värikkääksi Trolls-mielikuvitusmaailmaksi. Elokuvamainen tunnelma tuotiin esiin erilaisilla somisteilla ja valaistuksella, ja DJ toi tunnelmaa soittamalla kappaleita elokuvan soundtrackilta. Tämä tuotelanseeraus oli kuin astuisi suoraan elokuvan maailmaan!

Jatkamme menestyksekästä yhteistyötä SF-Filmsin kanssa. Joten pysy kuulolla, sillä meillä on paljon jännittäviä tapahtumamarkkinointi-projekteja tulossa!

SF-Filmsin ja OFRD:n yhteistyö: Tapahtumamarkkinoinnin taikaa elokuvamaailmassa

Erilaisia tempauksia ja promoja kaduilla vuodesta 2012 alkaen.

Asiakas:
FS Films Oy

Konseptisuunnittelu
Kuluttajatapahtumat

Tapahtumahenkilöstö

3D-Suunnittelu

Painomateriaalituotanto

Ota yhteyttä
OFRD tapahtumamarkkinointi

Lisää töitämme

Eiköhän aloiteta.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
JÄTÄ
PIKATARJOUSPYYNTÖ